Tech Club vuonna 2007

Vuonna 2007 pidettiin kolme TC-tilaisuutta.
Ensimmäinen oli vuosikokouksen yhteydessä 8.3.2007 Innopoli 2:ssa Espoossa aiheen ollessa Metadata ja tiedonlaatu. Alustajana toimivat Pietari Koskela SAS Institute Oy:sta ja Jari Putula Wisepoint:ista.

Toinen tilaisuus oli Turussa 15.3.2007 ja aiheena oli "Vakuutusalan analyysit" Tilaisuuden isäntinä toimivat tarjoilut ja tilat tarjoavan Ifin puolesta Jari Lammela ja Sugif ry.:n puolesta Jukka Korva Numos Oy:stä. Kolmas käyttöoikeuksien hallintaa ja tiedon suojaamista käsittelevä tilaisuus pidettiin keskiviikkona 9.5.2007 Innopoli 2:ssa, Espoossa. Keskustelua virittivät Jari Karhu ja Juha Saarnio esitykselläänn käyttöoikeuksien hallinnasta Fennian raportoinnissa sekä Aureoliksen Jaakko Tuomimäki puheenvuorollaan tiedon suojaamisesta tiedostojärjestelmässä. Tilaisuuden puheenjohtajana toimi Erkki Nenonen Kelasta.

Vuoden 2007 neljäs tilaisuus oli 22.11 klo 14-16 Innopoli 2:ssa, Espoossa Aiheena oli "Vaativan projektin läpivienti SAS-projektimallin mukaisesti - case monitoimijahanke" ja alustajina esiintyjät Marko Kivelä (Veikkaus), Arto Arffman (Aureolis) ja Ismo Saukkonen (SAS).

logo Sugif ry on SAS-käyttäjien rekisteröity yhdistys Sähköposti: info@sugif.fi